Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε ένα ψωμάκι σκέτο μέλι με μπανάνα και σοκολάτα για το πρωινό σας Παίρνουμε 3 μπανάνες σε κανονικό μέγεθος, τις ξεφλουδίζουμε και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ, με έναν πολτοποιητή πατάτας ή πιρούνι τις πατάμε και τις πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε...