Σαλάτα με άσπρα φασόλια μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

Σαλάτα με άσπρα φασόλια μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Μουλιάζετε τα φασόλια αποβραδίς. Την άλλη μέρα τα ξεπλένετε και τα βάζετε να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν τρυφερά, χωρίς όμως να διαλυθούν.Όσο τα φασόλια βράζουν, ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζετε σε ένα μπολ. Τρίβετε τα καρότα στον τρίφτη και...