Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε την κρούστα: Βήμα 1 Αναμιγνύετε τα μπισκότα με την αλεσμένη αμυγδαλόψιχα σε ένα μπολ, προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύετε καλά.Βήμα 2 Βουτυρώνετε (με επιπλέον βούτυρο) μια στρογγυλή φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 20 εκ. και ντύνετε τη βάση της με...