Μοσχαράκι στο πήλινο με πιπεριές Φλωρίνης

Μοσχαράκι στο πήλινο με πιπεριές Φλωρίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Λάμπρος Βακιάρος
Προθερμαίνετε το φούρνο σε 200ο C, στον αέρα. Κόβετε σε μέτριες μπουκιές το μοσχάρι και αλατοπιπερώνετε. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές, έως ότου πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο, βαθύ χρώμα. Στη συνέχεια, προσθέτετε...