Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το ροδάκινο σε κυβάκια και το βάζουμε στην κατάψυξη από την προηγούμενη μέρα ώστε να είναι παγωμένο.Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε ώσπου να αναμειχθούν όλα καλά. Στο τέλος θα έχουμε μια υφή σαν αραιό παγωτό.Σερβίρεται αμέσως με χοντρό καλαμάκι 🥤🧡