Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200° C (µε αέρα στους 180° C). Βήμα 2 Βγάζετε τις µικρές «πίτες» από τη συσκευασία τους, τις αλείφετε µε λίγο γάλα ή ελαφρά χτυπηµένο αβγό, τις βάζετε σε ελαφρά λαδωµένο ταψάκι και τις ψήνετε για 35 λεπτά. Βήμα 3 Οι πιτούλες περιέχουν, εκτός...