Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οι Ιταλοί, και συγκεκριμένα οι Μιλανέζοι, ισχυρίζονται ότι όταν ο Γιόχαν Στράους, συνθέτης του Γαλάζιου Δούναβη και άλλων σουξέ του 19ου αιώνα, δοκίμασε την κοτολέτα τους, έγραψε μία πόλκα αφιερωμένη αποκλειστικά στη συγκεκριμένη γεύση.
Εμείς ψάξαμε να τη βρούμε και να την ακούσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε της φήμης το αληθές.
Παρ’ όλα αυτά η παρακάτω συνταγή για τέσσερις είναι αποδεδειγμένα εξαιρετική και πολύ εύκολη.
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τις μπριζόλες.
Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε τέταρτα, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, τα κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό της κότας και το ζωμό του κρέατος.
Σιγοβράζουμε για δέκα λεπτά, μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά του φαγητού μας και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.