Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και μαραίνουμε, σε δυνατή φωτιά, το σπανάκι Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το κόλιαδρο, τον άνηθο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, το σκόρδο και τον κύβο λαχανικών. Ρίχνουμε λίγο νεράκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πιει το σπανάκι τα...