Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε την τάρτα: Κόβετε το λοβό της βανίλιας στη μέση, παίρνετε το μισό, τον ανοίγετε και “ξύνετε” με κοφτερό μαχαιράκι τα σποράκια του μέσα στο μίγμα της τάρτας που θα φτιάξετε. Βάζετε όλα τα υλικά της τάρτας στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με το φτερό μέχρι το μίγμα...