Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φτιάχνετε την κρέμα: Ρίχνετε το γάλα σε κατσαρολάκι στη φωτιά σε μεσαία θερμοκρασία. Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι, τους κρόκους και το κακάο και ανακατεύετε συνέχεια με σύρμα χειρός με προσοχή για να μην κολλήσει η κρέμα στο κατσαρολάκι.Μόλις το μίγμα...