Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πρώτα καθαρίζουμε τα φασολάκια και κόβουμε στη μέση αν είναι στενόμακρα. Μετά σε μια λεκάνη με άφθονο νερό τα πλένουμε καλά και στραγγίζουμε Καθαρίζουμε πατάτες και καρότα με τον αποφλοιωτή και τα πλένουμε σε μια μικρότερη λεκάνη. Κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα και στα δύο ή...