Ελαφριά μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας, ντοματίνια και πιπεριές

Ελαφριά μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας, ντοματίνια και πιπεριές

Από την ιστοσελίδα
https://dimitrisskarmoutsos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τις κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι.2 Σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι να μαγειρευτούν εντελώς και να λιώσουν. Θέλουμε να κρατάνε λίγο. Αφήνουμε...