Βραστό κατσικάκι με γιαούρτι και δυόσμο

Βραστό κατσικάκι με γιαούρτι και δυόσμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε να φτιάξουμε την πασχαλινή σούπα με βραστό κατσικάκι, και ξεπλένουμε πρώτα το κρέας. Το βάζουμε σε κατσαρόλα. Το σκεπάζουμε με νερό. Πόλις πάρει βράση, πετάμε το πρώτο νερό.Συμπληρώνουμε νερό στην κατσαρόλα, ίσα που να σκεπάζει το κρέας. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για...