Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το καρέ. Βήμα 2 Αλατοπιπερώνετε και το αφήνετε να ροδίσει.Βήμα 3 Συνεχίζετε το ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 12-15 λεπτά.Για τη σάλτσα: Βήμα 1 Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το κρασί, τη μουστάρδα και βράζετε...