Ρεβίθια με κρέας και λαχανικά στη γάστρα

Ρεβίθια με κρέας και λαχανικά στη γάστρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Λάμπρος Βακιάρος
Σε μεγάλο σουρωτήρι σουρώνετε τα μουλιασμένα ρεβίθια και πασπαλίζετε με τη μαγειρική σόδα. Ανακατεύετε καλά ώστε η σόδα να πάει παντού και τα αφήνετε στο σουρωτήρι για 20 λεπτά.Σε μεγάλη κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρετε το κρέας...