Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο).
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κρέας κομμένο σε κύβους.
Ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι και να θωρακιστούν τα υγρά του κρέατος, δηλαδή ώσπου να πάρει χρώμα.
Σβήνουμε το φαγητό με κόκκινο κρασί και προσθέτουμε 2 τζούρες αλεύρι για να δέσει η σάλτσα.
Ακόμη ρίχνουμε 2 τζούρες αλάτι, 1 τζούρα κόκκινο και 1 μαύρο πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης.
Προσθέτουμε ½ κανάτα νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες.
Σερβίρουμε μια μπαμπάτσικια μερίδα μαζί με ρυζάκι.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.