Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάχνετε πρώτα το σιρόπι: Βήμα 1 Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήνετε να κοχλάσουν.Βήμα 2 Στη συνέχεια, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 6-7 λεπτά. Βήμα 3 Αφήνετε να κρυώσει και σουρώνετε.Βήμα 4 Σε ένα μπολ, ενώνετε όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύετε....