Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χαλαρωτικό ρόφημα με πράσινο τσάι για τον χειμώνα! Διαλύστε τη ζάχαρη σε ¾ της κούπας (200 ml) ζεστό νερό και βράστε τη μέχρι να γίνει σιρόπι.Ρίξτε τα φακελάκια τσαγιού στο υπόλοιπο νερό ( 500 ml) και αφήστε το για 4 περίπου λεπτά και αφήστε το να κρυώσει λίγο.Σε ένα δοχείο...