Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Φτιάχνεις το μπιφτέκι σου με τον κιμά. Φρόντισε να είναι αρκετά ψιλοκομμένος.Βάζεις βούτυρο στο ψωμάκι και το ζεσταίνεις ελαφρώς.Κόβεις την ντομάτα σε φέτες, πάχους 1 εκ.Ψήνεις το μπέικον στο φούρνο, ώστε να γίνει τραγανό.Προετοιμάζεις την σάλτσα. Οι αναλογίες προσαρμόζονται...