Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Φτιάχνεις το μπιφτέκι σου με τον κιμά. Φρόντισε να είναι αρκετά ψιλοκομμένος.Βάζεις βούτυρο στο ψωμάκι και το ζεσταίνεις ελαφρώς.Κόβεις την ντομάτα σε φέτες, πάχους 1 εκ.Ψήνεις το μπέικον στο φούρνο, ώστε να γίνει τραγανό.Προετοιμάζεις την σάλτσα. Οι αναλογίες προσαρμόζονται...