Φρικασέ νηστίσιμο με λαδολέμονο από ταχίνι ολικής άλεσης

Φρικασέ νηστίσιμο με λαδολέμονο από ταχίνι ολικής άλεσης

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για το νηστίσιμο φρικασέ, καθαρίζουμε πρώτα και κόβουμε σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς, τις σουπιές, το καλαμάρι ή το χταπόδι.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα και προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι, το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 4-5...