Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και το ανακατεύετε με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτετε σταδιακά τα αβγά συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα και τέλος τις βανίλιες και...