Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε βουτηρωμένο ταψί (28χ42) ανοίγω καλά και τοποθετώ το φύλλο. Λιώνω το βουτηρο και βουτηρωνω το φύλλο από πάνω. Τοποθετώ το ταψί σε προθερμανσμένο φούρνο στους 160 ° C για 45 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά. Παράλληλα σε μια κατσαρόλα βάζω τη ζάχαρη με το νερό και τα αφήνω να...