Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τις κροκέτες Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το χοιρινό, τη μαγιονέζα, το τυρί, το κρεμμύδι, την κόκκινη ψητή πιπεριά, την κάπαρη και τη λιαστή ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε σε μπαλάκια των 40 γρ. Σε τρία διαφορετικά σκεύη τοποθετούμε το αλεύρι, τα...