Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα(προσοχή μην καούν).Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ τις πιπεριές με το καρότο και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με ξύσμα λεμονιού και τον πελτέ ή την ντομάτα.Προσθέτουμε...