Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο μαζί με λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε ολόκληρο το ψαρονέφρι και μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, το αλατοπιπερώνουμε και το αποσύρουμε από τη φωτιά. Το τοποθετούμε σε ένα πιάτο, το αλείφουμε από όλες τις πλευρές με τη γλυκιά μουστάρδα και στη συνέχεια το καλύπτουμε με σουσάμι. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
σο ψήνεται το ψαρονέφρι φτιάχνουμε τη γαρνιτούρα. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο μαζί με λίγο βουτυράκι. Σοτάρουμε τα σπαράγγια, τα αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με προσοχή για δύο λεπτάκια και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και πάλι να σοταρισθούν καλά, αλατοπιπερώνουμε ξανά και σερβίρουμε μαζί με το ψαρονέφρι. Όποιος θέλει προσθέτει και λίγες σταγόνες από πάνω από το λάδι τρούφας. Γίνεται έδεσμα!
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.