Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη σοκολατόπιτα με σιρόπι σοκολάτας, όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170º C. Βουτυρώνουμε μακρόστενο ταψί. Σπάμε τα μπισκότα. Πασπαλίζουμε με τα σπασμένα μπισκότα στο βουτυρωμένο ταψί. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη,...