Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Με βουρτσάκι ή σύρμα τρίβουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε. Τις βράζουμε για 10΄ από την ώρα που θα πάρει βράση το νερό. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μικρό πυρίμαχο σκεύος. Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, το κρασί,...