Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι μαζί με τον κιμά και τους κύβους της μελιτζάνας, ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτετε τα πιπέρια, το κύμινο, το μπαχάρι και λίγο αλάτι.Σβήνετε με το λευκό κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να...