Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 40 βαθμούς στη θέση πάνω κάτω. Βάζετε τα δύο άλευρα σε μια λεκανίτσα, προσθέτετε τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Περιχύνετε με το λάδι και τρίβετε το αλεύρι με τα δάχτυλα. Προσθέτετε σταδιακά τα δυόμισι φλιτζάνια νερό...