Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το κυδώνι είναι ένα φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο φρούτο, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ψημένο, είτε στην μαγειρική είτε στην ζαχαροπλαστική. Ο λόγος που δεν συνηθίζουμε να το τρώμε ωμό, ίσως να είναι η έντονη στυφάδα που έχει λόγω των τανινών που διαθέτει, παρόλο που δίνει ένα...