Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε τις πιπεριές με τρεις κουταλιές της σούπας λάδι για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε λίγο αλάτι και αφήνετε να κρυώσουν ελαφρά.Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύετε τις λιαστές ντομάτες με τα τυριά, το μαϊντανό, τον άνηθο και λίγο πιπέρι. Προσθέτετε τις...