Φωλιές κανταΐφι με δαμάσκηνα και κρέμα χαλβά

Φωλιές κανταΐφι με δαμάσκηνα και κρέμα χαλβά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βράζετε τα δαμάσκηνα μαζί με το ξυλάκι κανέλας, το κόκκινο κρασί και το μέλι σε μέτρια φωτιά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νεράκι μέχρι να σκεπαστούν τα δαμάσκηνα. Βράζετε για 15 λεπτά περίπου και μέχρι τα δαμάσκηνα να φουσκώσουν και να μαλακώσουν. Τα...