Χοιρινό μπούτι γαρνιρισμένο με γέμιση και σοταρισμένα κυδώνια

Χοιρινό μπούτι γαρνιρισμένο με γέμιση και σοταρισμένα κυδώνια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Από την προηγούμενη μέρα ετοιμάζετε το χοιρινό μπούτι. Το πλένετε, το στεγνώνετε και το αλατίζετε καλά τρίβοντας το αλάτι επάνω του. Το αφήνετε έτσι για 6 ώρες και μετά το ξεπλένετε καλά.Καθαρίζετε τα σκόρδα και με ένα μαχαιράκι ανοίγετε τρύπες και τα μπήγετε μέσα στο κρέας. Σε...