Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Από την προηγούμενη μέρα ετοιμάζετε το χοιρινό μπούτι. Το πλένετε, το στεγνώνετε και το αλατίζετε καλά τρίβοντας το αλάτι επάνω του. Το αφήνετε έτσι για 6 ώρες και μετά το ξεπλένετε καλά.Καθαρίζετε τα σκόρδα και με ένα μαχαιράκι ανοίγετε τρύπες και τα μπήγετε μέσα στο κρέας. Σε...