Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ψήνετε στη σχάρα τα παϊδάκια και το μοσχαράκι. Βήμα 2 Ταυτόχρονα κόβετε και μαρινάρετε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και τα ψήνετε στη σχάρα. Βήμα 3 Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι στο βούτυρο, προσθέτετε την κουμανδαρία, το αφήνετε για 5 λεπτά να...