Ψαροκεφτέδες με δύο μους και παντζαρόχορτα

Ψαροκεφτέδες με δύο μους και παντζαρόχορτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Για τους ψαροκεφτέδες: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το κρεμμυδάκι να γυαλίσουν και να μαλακώσουν. Τα ρίχνετε μαζί με τα λάδια τους σε ένα μπολ, προσθέτετε το στυμμένο ψωμί ή τη λιωμένη πατάτα και ανακατεύετε.Ξεπαγώνετε, στεγνώνετε και μαδάτε το...