Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τους ψαροκεφτέδες: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το κρεμμυδάκι να γυαλίσουν και να μαλακώσουν. Τα ρίχνετε μαζί με τα λάδια τους σε ένα μπολ, προσθέτετε το στυμμένο ψωμί ή τη λιωμένη πατάτα και ανακατεύετε.Ξεπαγώνετε, στεγνώνετε και μαδάτε το...