Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ταψί απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινοχαρτου και πάνω του στρώνουμε ένα λίγο μεγαλύτερο κομμάτι λαδόκολλα.Τοποθετούμε τις φέτες σολομού ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,σκόρδο, άνηθο απλώνουμε να πανε παντού. Τοποθετούμε πάνω σε κάθε φιλέτο 2 φέτες λεμόνι. Ρίχνουμε από πάνω...