Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια φαρδιά και χαμηλή κατσαρόλα ή στο γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαραθεί και να μελώσει.Αυτό θα δώσει έξτρα νοστιμιά στο φαγητό μας.Προσθέτουμε τις πατάτες και τον κόλιαντρο και φέρνουμε δυο τρεις βόλτες.Ρίχνουμε το...