Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ετοιμάζετε τη γέμιση: Τρίβετε με τα δάχτυλα τη ζάχαρη με το ξύσμα του λεμονιού σε ένα πυρίμαχο μπολ για να αρωματιστεί. Βάζετε το μπολ σε μπεν μαρί (πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, χωρίς ο πάτος του να αγγίζει στο νερό), προσθέτετε τα αβγά και ύστερα το...