Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάχνετε πρώτα το σιρόπι: Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το νερό, τη ζάχαρη και το χυμό λεμόνι. Αφού βράσει, το αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το μέλι. Ανακατεύετε να διαλυθεί και ρίχνετε το φακελάκι με το τσάι. Το αφήνετε να αρωματιστεί για περίπου 4-5 λεπτά, αφαιρείτε το...