Βασιλόπιτα με ελαιόλαδο άρωμα εσπεριδοειδών και λευκό γλάσο

Βασιλόπιτα με ελαιόλαδο άρωμα εσπεριδοειδών και λευκό γλάσο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ανακατεύετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με την πούδρα των αμύγδαλων και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180º C.Χτυπάτε στο μίξερ το λάδι για 5 λεπτά και προσθέτετε τη ζάχαρη. Συνεχίζετε το χτύπημα για μερικά λεπτά ακόμα, μέχρι να φουσκώσει και να ασπρίσει το...