Καλαμαράκια με τζίντζερ και γλυκόξινη σάλτσα

Καλαμαράκια με τζίντζερ και γλυκόξινη σάλτσα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Αν τα καλαμάρια σας είναι μεγάλα, τα κόβετε σε χοντρουλές ροδέλες. Σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε ταυτόχρονα τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τα κομμένα καλαμάρια και το τζίντζερ. Τα σοτάρετε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα...