Σπανακόπιτα με ανθότυρο και παρμεζάνα

Σπανακόπιτα με ανθότυρο και παρμεζάνα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Ζύμη Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας Αλεύρι: 400g Ζεστό νερό: 200g Αλάτι: 8g Γέμιση Σπανάκι: 300g Σεσκουλα: 300γρ Φρέσκα κρεμμυδάκια (ή πράσο): 50γρ Καπνιστό μπέικον: 50γρ Παρμεζάνα τριμμένη: 50g Ανθότυρο: 50g Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας Αλάτι...