Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε το εσωτερικό μιας φόρμας για τάρτες.Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας προσέχοντας να καλυφθούν τα τοιχώματα. Προθερμαίνουμε το φούρνο.Ψήνουμε τη βάση στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου...