Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε το εσωτερικό μιας φόρμας για τάρτες.Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας προσέχοντας να καλυφθούν τα τοιχώματα. Προθερμαίνουμε το φούρνο.Ψήνουμε τη βάση στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου...