Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τα φρυγαδελια είναι ένας Πασχαλινός μεζές που συνήθως φτιάχνεται στη Λευκάδα Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας ανακατεύοντας πολύ καλά. Κατόπιν προσθέτουμε τα συκωτάκια κομμένα σε μέτρια κομμάτια. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ½ ώρα. Ανακατεύουμε κάθε ½...