Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο C. Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά και τα ετοιμάζετε όπως περιγράφεται στα υλικά. Τα απλώνετε σε ένα μεγάλο ταψί του φούρνου έτσι ώστε να μη σκεπάζει το ένα το άλλο, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με αλάτι.Ψήνετε στον φούρνο...