Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ο μεζές της μπύρας βρήκε το τέλειο πιτάκι, στο νέο μας εστιατόριο Cucina Caruso στο Salva’sστη Τήνο.Μπήκε στο μενού απ’ τη πρώτη μέρα και ήδη είναι απ’ τα χιτ του μαγαζιού, με πολλά κολακευτικά σχόλια.Ένα πιτάκι τραγανό που γίνεται στο τηγάνι σαν γκιουζλεμές, με πικάντικη...