Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και μυρωδάτο κουνέλι μαγειρεμένο με λευκό κρασί και λαχανικά Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Ρίχνετε το αλεύρι σε ένα ρηχό μπολ. Δέστε το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το γαρίφαλο σε ένα φακελάκι μπαχαρικών ή τετράγωνο από τουλπάνι (μπουκέ γκαρνί).Πλένετε...