Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε καλά τα κίτρα και στο χοντρό τρίφτη του τυριού ξύνουμε τα κίτρα όχι πάρα πολύ βαθειά. Προσέχουμε να μην τρίψουμε πολύ από το άσπρο της φλούδας γιατί είναι πολύ πικρό.Σε γυάλινο δοχείο ρίχνουμε το ξύσμα των κίτρων και το οινόπνευμα ποτοποιίας.Κλείνουμε μεν το δοχείο αλλά...