Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Με ένα ιδιαίτερα κοφτερό μαχαίρι ανοίγετε τα φιλέτα κοτόπουλου στο κέντρο τους για να μπορείτε να τα γεμίσετε. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε το ζαμπόν, τη γαλέτα και 2 κουτ σούπας κρέμα γάλακτος. Τα κτυπάτε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα πηκτό μίγμα. Αλατίζετε και...