Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ενα μπωλ ανακατευουμε τα χλιαρο γαλα με τη μαγια ωστε να λιωσει. Υστερα προσθετω το σπορελαιο, ενα αυγο ,τη ζαχαρη,το αλατι και στο τελος σιγα σιγα το αλευρι και ζυμωνω παραλληλα. Αφηνω τη ζυμη 20-30 λεπτα να ξεκουραστει. Παιρνω ενα κομματι της ζυμης και ανοιγω ενα στρογγυλο...